Program for lørdag den 29. september


Kommuner langsomme efter svindelsager
Flere kommuner er meget langsomme til at behandle sager om tolkning efter at der har været svindlet med bevillingerne til tegnsprogstolkning. Det har haft store konsekvenser. Både for tolke som ikke får løn og for døve som har svært ved at få en tolkebevilling til et nyt arbejde. Vi har interviewet Jane Becker Ipsen som mangler løn fra Københavns Kommune, og så har vi interviewet Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.

Roskilde Festival 2018 #2
Vi skal vi tilbage til årets Roskilde Festival, hvor vi igen skal besøge de unge døve og hørehæmmede, der slog en stor lejr op dernede som de kaldte Camp Destruction. Indslaget starter med at Festivalpladsen åbner og folk spurter ind for at få de bedste pladser foran de store musikscener. De unge fra Camp Destruction udfordrer en anden lejr i æggeløb.

Steffen og Gugga i Ghana: Snak med GNAD om sygeforsikring
I serien om Ghana er Steffen og Gugga denne gang taget på besøg hos Ghanas Døveforbund, GNAD. En af GNADs største opgaver er at informere døve omkring deres rettigheder og muligheder. Steffen og Gugga tager med en af døveforeningens frivillige ud til en landsby, for at informere om gratis sygeforsikring.