Udskriv

Døvefilm modtager meget gerne studerende og skoleelever i praktik. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information.


Døvefilm er uddannelsessted for FTP-elever og journalistpraktikanter.

Elevpolitik: Målet med at ansætte elever er at tilbyde en attraktiv og spændende uddannelse og at tiltrække og fastholde kvalificerede elever. Elever ansættes efter samme procedure som andre fastansættelser (dvs. er der ledige elevpladser laves opslag i relevante medier, ansøgninger og samtaler). Vi lægger vægt på, at elever i den tid, de er i lære/praktik på Døvefilm, får en så grundig og udførlig oplæring som muligt og ikke kun indgår som en ekstra arbejdskraft i det daglige arbejde. Der udpeges en personlig praktikvejleder for alle typer af elever.Tolkepraktikanter.

Døvefilm ser det som meget vigtigt, at vi tager et stort ansvar i at være med til at uddanne nye tegnsprogstolke, da vi er en stor og velrenommeret arbejdsplads for døve, og fordi vi, så vidt det er muligt, gerne vil bidrage til, at tolkene under deres uddannelse får så varierede praktiksteder som muligt. Derfor modtager vi meget gerne tolkepraktikanter, i det omfang det kan passe med ressourcerne; dvs. 1. årsstuderende, øvepraktikanter og eksamenspraktikanter. Hustolkene er ansvarlige for at tilrettelægge praktikforløbet for den studerende. I planlægningen tages der højde for, at nogle tolkeopgaver på Døvefilm ikke egner sig som praktikopgaver, f.eks. hvis sværhedsgraden er for høj, eller de involverede tolkebrugere ikke ønsker, at der skal være praktikant tilstede.

Facebook: Bliv praktikant på Døvefilm