Til forsiden
Ingredienser:
3 æg (str. mellem)
170 g. sukker
2 store tsk. vanillesukker
125 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g. smeltet og afkølet smør
2 bananern

Ingredienser pynt:
400 g. chokolade (fx. 200 g. mælke-/nødde- chokolade og 200 g. mørk chokolade)

Se indslaget

Fremgangsmåde:
Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps.

Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtig i dejen, skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i.

Hæld dejen i en smurt franskbrødform (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen.

Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle.

 
Fremgangsmåde pynt:
Smelt chokoladen over et vandbad. Når chokoladen er smeltet, skal kagen smøres ind i chokoladen.

Derefter skal kagen afkøles til chokoladen er blevet helt stiv, og så er kagen klar til servering.