Til forsiden

Ingredienser kage:
5 æg 4 dl. sukker
4 ½ dl. hvedemel
3 tsk. Bagepulver
1 nip salt
5 spsk. kakao af god kvalitet
2 dl. vand
300 g. smør
200 g. god chokolade (70%)

Ingredienser chokoladeglasur:
2 dl. piskefløde
2 spsk. espressokaffe
200 g. god mørk chokolade (70%)
2 dl. kokosmel

Klavs laver æblekageSe indslaget 



Fremgangsmåde:

Varm oven op til 200 grader.
  1. pisk æg og sukker til det erlyst og skummende.
  2. bland de tørre ingredienser sammen og vend dem forsigtig i dejen.
  3. tilsæt vand og smeltet smør.
  4. beklæd en bradepande 40x35 cm med bagepapir og hæld dejen i.
  5. drys grofthakket chokolade over.

Bag kagen på ovnens midterrille i 20 minutter. Prøv med en strikkepind om kagen er færdigbagt. Der må ikke hænge dej ved.

Lad kagen køle af.
 
Chokoladeglasur fremgangsmåde:

  1. kog piskefløde op, tilsæt espressokaffe og lad det køle noget af.
  2. smelt det finhakkede chokolade i fløden og glaser kagen.
  3. drys kokos over og lad glasuren stivne.

Skær kagen i firkanter.