Til forsiden
Ingredienser
250 g. sukker
2 æg
250 g. mel
2 tsk. bagepulver
2 topstrøgne tsk. vanillesukker
(1 tsk. kanel - kan udelades)
250 g. smeltet smør
7 revne æbler
200 g. grofthakket mørk chokolade

Klavs laver æblekageSe indslaget



Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps. Derefter kommes mel, bagepulver, vanillesukker og evt. kanel i.

Massen røres sammen. Derefter vendes de revne æbler i og til sidst det grovhakkede chokolade.

Dejen hældes i en springform og bages i ovnen ved 175 grader i 40 til 45 minutter.

Du kan tjekke om kagen har fået nok ved  at stikke en strikkepind eller gaffel i og se om dejen hænger ved.

Hvis der ikke hænger noget ved, er kagen færdig.
 
 
Servering:
Den kan serveres både varm og kold, og man kan servere det med en god klat creme fraiche eller en kugle vanilleis til.