Til forsiden

Ingredienser:
140 gram sukker
120 g mel 1,5 tsk
bagepulver
Et drys salt
40 g usaltet smør (stuetemperatur)
120 ml sødmælk
1 æg
1 tsk vanillepulver

Ingredienser vanillefrosting:
250 g. flormelis
80 g. usaltet smør (stuetemperatur)
25 ml. sødmælk
Et godt drys vanille

divas sode tandSe indslaget


Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 170 grader. Kom mel, sukker, bagepulver, salt og smør i en skål og miks det med elpisker, i langsomt tempo – tilføj halvdelen af mælken lidt efter lidt.

Æg, vanille og den resterende mælk blandes sammen i en separat skål og hældes i dejen. Miks det indtil massen er ensartet.

Kom dejen i formene, fyld 2/3 op, og bag kagerne i ovnen i 20-25 minutter, eller indtil overfladen er lys-gylden.
Når kagerne er kølet af, påføres frostingen og pyntes.

Fremgangsmåde vanillefrosting: 
Ingredienserne mikses med elpisker – tilføj evt. frugtfarve.