Til forsiden

Laksefad med spinat og fløde

tt 32 2 4 thumbnail

 

Se indslaget  

Ingredienser:

3 laksesteaks
1 spsk. olie
Salt og peber
1 spsk. smør
1 løg
2-3 fed hvidløg
1 håndfuld soltørrede tomater
(dem i olie på glas)
10 grønne aparges
100 g. frisk spinat
½ liter flød
(f. eks. madlavningsfløde
   på 18%)
40 g. parmesanost
Salt og peber
½ citron
Grove ris.
Frisk dild

 

Fremgangsmåde:

Krydr dine laksesteaks med salt og peber og steg dem et par minutter i olien på en pande.
Smelt smør i en ny pande.
Heri kommer du dine finthakket løg, finthakket hvidløg, de soltørrede tomater og de grønne asparges der er skåret i små stykker.
Mens dette steger nogle minutter på jævn varme, skyller du spinaten godt og kommer det ned til det andet. Vend fløden i og rør roligt rundt.
Herefter river du 40 g parmesanost ud over retten og krydrer en sidste gang med salt og peber og saft fra citronsaft.
Server dette med med kogte grove ris, og kom gerne frisk dild på til slut.
God appetit!