Til forsiden

Tundeller med kartoffelsalat

tt 32 2 4 thumbnail

 

Se indslaget  

Ingredienser kartoffelsalat:
½ kg. kartofler
100 g grønne bønner (Man kan bruge frosne bønner)
3 grønne asparges
100 g spinat
5 cherrytomater
¼ rødløg
1 avocado

DILDDRESSING
1 dl cremefraiche
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
4 stænger dild Salt og peber
1 spsk. æbleeddike
Frisk dild

Ingrediens tundeller:
1 håndfuld persille
1 dåse tun
15 g havregryn
1 små rødløg
Saft fra ½ citron
1 æg (ikke 3 æg)
Salt og peber efter smag
Evt. Cayennepeber og spidskommen krydderi

 

Fremgangsmåde kartoffelsalat:
Kog kartoflerne til de er let kogte.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål.
Skær kartoflerne over i halve og vend dem i dressingen.
Skær asparges, grønne bønner og rødløg i små stykker.
Skær cherrytomater i halve.
Tilføj alle de ovennævnte grønsager samt spinat til kartoflerne og vend det hele.
Pynt med avocado på toppen.

Fremgangsmåde tundeller:
Find din foodprocessor frem.
Kom persille, tun, havregryn, hvidløg, rødløg og æg i foodprocessoren.
Pres citron saft ned i processoren. Derefter lidt salt og peber.
Tilføj evt. cayennepeber og spidskommen.
Blend til det bliver en blød konsistens.
Smelt smør på panden og lav mellem store deller. Læg dem på panden og steg dem på hver side.