Til forsiden
 
stilling 63
kenneth90
   

tvekamp top

Videopræsentation af Lars Hald

Lars Hald

Lars på 29 år er med på den værste. Men dette er vel at mærke sagt af ham før, han meldte sig til Tvekamp. Er han stadigvæk ligeså spontan som før?

Lars er fra København NV, hvor han bor med sin kæreste. Han er en glad mand, der elsker at stå i køkkenet og eksperimentere med mad. Især kager og desserter. Han er uddannet laboratorietandtekniker, men arbejder i Økonomistyrelsen som kontormedarbejder. I sin fritid dyrker han fitness og løbetræner så meget som muligt.

Han ser sig selv som en dårlig taber, der helst vil vinde og gøre alt for det. Han er kortfattet og rolig, en person med et godt overblik, der kan holde flere bolde i luften på samme tid uden at stresse. Han karakteriserer sig som den strategiske type, men understreger at han er hurtig. Og så er han viljefast.

Han blev opfordret til at melde sig til Tvekamp af vennen Klaus Gerdes, også kendt som Diva. Der skulle dog ikke megen overtalelse til: ”Jeg er anderledes end de andre. Jeg gør noget andre ikke forventer og ka’ få seertallet op!”

3 hurtige til Lars:

Hvad frygter du?
Edderkopper. Nægter at røre ved fugleedderkopper. Små rum. Jeg har klaustrofobi”

Stærke/svage sider?
”Jeg ka’ snakke med alle/Dårlig håndværker. Jeg har 10 tommelfingre”

Tre ting du ville ta’ med på en øde ø?
”Iphone (ELSKER den!), vand og min bedste ven”
GENSE AFSNIT: