Til forsiden
 
stilling 63
kenneth90
   

tvekamp top

Videopræsentation af Henrik Ladekjær

 

Henrik Ladekjær

For 32 årige Henrik er gruppearbejde noget af det værste han ved. Han er selvstændig og elsker at styre selv. Hvordan vil det så gå, nu hvor han ska’ danne gruppe med andre tvekæmpere?

Selvstændig tømrermester fra Fyn. Gift og far til tre. Han er en aktiv person med mange gøremål. Han er uddannet landmand og bruger ofte naturen som sin legeplads, når han tager på jagt eller fisketur.

Henrik er en ledertype, der stiller store krav til sig selv og andre. Især når arbejdet skal udføres, hvor det er vigtigt at alle gi’r en hånd med. Ellers bliver han irriteret. Selv har han det dog svært med at gruppearbejde. Han foretrækker at arbejde alene, hvor det er let selv at skulle træffe beslutningerne uden de lange diskussioner.

Henrik valgte Tvekamp på grund af udfordringen: ”Jeg ka’ godt li’ overraskelser. Det psykiske. Spændingsmomentet”. Han elsker konkurrencer, men er en dårlig taber.

3 hurtige til Henrik:

Hvad frygter du?
”Jeg er ikke bange for noget. Jo. Bange for at miste. Helt klart. Og måske slanger eller rotter”

Stærke/svage sider?
”Arbejde, planlægge og overskue ting. At kunne holde mange bolde i luften samtidigt/Ikke så pædagogisk. Lidt tålmodighed”

Tre ting du ville ta’ med på en øde ø?
”Kniv, tændstikker og en båd, så jeg ka’ slippe væk”
GENSE AFSNIT: