Til forsiden
 
stilling 63
kenneth90
   

tvekamp top

Videopræsentation af Daisy Olvhöj Kirkegaard

Daisy Olvhöj Kirkegaard

Humørbomben Daisy på 40-år ved hvordan man holder stemningen højt. Men spørgsmålet er hvordan humøret har det efter tre hårde Tvekampsdage?

Daisy bor i Malmø, Sverige, med sin familie. Hun er gift på 14. år og har tre børn. Hun er meget selskabelig og elsker at være værtinde og lave mad til sine venner. Hun er uddannet køkkenassistent, men er blevet omskolet til SOSU-assistent efter at være kommet til Sverige. Nu arbejder hun på et bofælleskab for døve i Lund.

Beskriver sig selv som en frisk og glad dame, der er meget stolt over at være fyldt 40 år: ”For så har jeg alt…Hi-hi! Måske mangler jeg at købe en flyvemaskine eller båd”. Af og til savner hun Danmark, sin familie og danske venner, men ser frem til at flytte tilbage til fødelandet, når børnene på et tidspunkt er fløjet fra reden.

Hun holder formen ved lige ved at dyrke aerobic, zumba og løbeture. Lige nu er løbedistancen 5 km, men næste mål er 10 km. Hun er med i Tvekamp for oplevelsens skyld, men er fokuseret når det gælder. Hun er som hun selv formulerer det ”én, der kan tabe og vinde med samme sind”.

3 hurtige til Daisy:

Hvad frygter du?
”Edderkopper og slanger”

Stærke/svage sider?
”Kan og vil lære nye ting/ Kan ikke finde ud af at sige nej til opgaver som jeg egentlig ikke har tid til at udføre”

Tre ting du ville ta’ med på en øde ø:
”Tændstik, bog og mad”
GENSE AFSNIT: