Udskriv

Videopræsentation af Lene Kold Erlandsen

Lene Kold Erlandsen

Lene på 39 år går efter at ha’ det sjovt. Hun er holdspiller af hjertet. En tvekæmper, der kæmper for alles ve og vel.

Til daglig, arbejder Lene som tegnsprogskonsulent på Center for Døve, København, men basen er Malmø i Sverige, hvor hun bor med mand og tre børn. Hun har med sine egne ord: ”Villa, vovse og VW. Ikke Volvo”.

Lene går til fitness én gang om ugen. Herudover cykler hun så meget hun kan og går med ambitioner om på et tidspunkt at prøve kræfter med orienteringsløb. Hun er et socialt menneske, der nyder selskabet med familie og venner. Hun foretrækker gruppearbejde, da det er sjovere, men kunne godt se sig selv som teamleder, for på den måde at vise hvad hun kan: ”Jeg er go’ til at lytte. God til at være tovholder”.

Hun kan godt lide udfordringer, men meldte sig ikke alene for at vinde. Hendes motto burde nemlig være: ’Tab og vind med samme sind’. For hende handler det om at ha’ det sjovt og sørge for at andre har det ligeså sjovt. Hun er typen, der kunne finde på at tabe en konkurrence med vilje, for at holde humøret højt.

3 hurtige til Lene:

Hvad frygter du?
”Det siger jeg da ikke. Så gi’r I mig bare en opgave jeg ikke ka’ li’. Jeg frygter hverken højder eller edderkopper. Ikke efter, vi har købt hus”

Stærke/svage sider?
”Har konkurrenceevner og vil bare gennemføre/Min mand ka’ helt sikkert sige noget om mine svage sider. Når folk ikke gør hvad jeg be’r dem om”

Tre ting du ville ta’ med på en øde ø:
”Mobil, en veninde og drikkervarer/mad”