Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 21. marts 2015
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 21. marts 2015
Ugens Orientering:
Fodboldspillerne på det danske landshold er blevet mødt med nye vilkår fra DBUs side i deres spillerkontrakt. Den sidste måned er der foregået forhandlinger om disse vilkår mellem DBU og Spillerforeningen.

Matchfixing:
Doping er ikke længere det største problem i sportens verden. Begrebet Matchfixing har igennem flere år været en del af international sport og har nu også rystet den hjemlige sportsverden. Matchfixing er manipulation af en sportskonkurrence, ofte styret af udenlandske kriminelle, og der er ofte millioner af kroner på spil.

Ung og hva’ så? At flytte hjemmefra:
Når man er ung, står verden åben for én. Alt skal prøves - ofte for første gang. Meget er nyt for én, og pludselig står man på egne ben, og er nødt til selv at klare alt uden forældrenes støtte.

Spot - vær med i Tidens Tegn:
Se her, hvorfor det ikke er så slemt at være med i Tidens Tegn-programmerne.

Videnskab & Astronomi – Pluto:
Vi skal en tur ud i vores solsystem. Og denne gang fører videnskabsserien os ca. 6 milliarder kilometer ud i verdensrummet til planeten Pluto.

Kaos på landevejen – pizza:
De to døve amatørkokke, Kim og Klavs, kører landet rundt i deres autocamper, og denne gang har de besluttet at gøre et stop lidt uden for Århus. Her vil de to veloplagte mænd overraske en ung kvinde, og de kaster sig ud i at lave en moderne klassiker.
Medvirkende: Ditte Sørensen
Foto: Mette Dahl Iversen, Bent Nielsen