Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 25. april 2015
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 25. april 2015
Ugens Orientering:
Denne gang skal det handle om den båd der er kæntret med 700-900 mennesker i Middelhavet natten til den 19. april. På trods af en stor redningsaktion er kun 28 personer reddet. Resten forventes druknet. Båden var formentlig på vej nordpå fra Libyen mod den italienske ø, Lampedusa. Om bord var flygtninge, der prøvede at krydse Middelhavet i håb om at nå Europas grænser og et bedre liv.

Har du en røgalarm?:
Har du en røgalarm derhjemme? Og har du det udstyr, der skal til, for at du kan se eller mærke røgalarmen i tilfælde af brand? I nogle kommuner kan man låne udstyret, men det afhænger af hvor i landet man bor. Der er nemlig som vi skal se om lidt stor forskel på, om kommunerne låner udstyret ud eller ej. Kristina van de Wal og hendes familie i Hvidovre har købt udstyr til en røgalarm, efter at de fik afslag på at låne det fra kommunen.

Ung og hvad så? Økonomien:
Når man er ung, skal alt skal prøves, og ofte for første gang. Meget er nyt for én, og pludselig står man på egne ben, og er selv nødt til at klare alt uden forældrenes støtte og opbakning. En persons økonomiske situation afhænger selvfølgelig af boligsituationen, om vedkommende stadig bor hjemme hos sine forældre og om man bor på kollegie eller har sin egen lejlighed.

Spot for Sådan!
Hvordan bruger man borger.dk, nemID og meget andet. Her kan du se et spot om, hvad vi tilbyder inde på Døvefilms hjemmeside.

Videnskab & Meteorologi:
For en uge siden sendte vi sidste afsnit af serien om Astronomi, hvor vi så nærmere på solsystemet. Vi har taget hul på en ny omgang af vores videnskabsserie om vejrfænomener. Denne gang om lynet.

Kaos på landevejen – lever:
De døve kokke, Kim Moesby og Klavs Gerdes, kører landet rundt i en autocamper, for at lave danskernes yndlingsretter. De er nået til København, hvor de denne gang møder en kvinde, der giver dem gode husmoderråd. Samtidigt presser Kim på, for at få Klavs til at lave pandekager på tid.