Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 9. maj 2015
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 9. maj 2015
Ugens Orientering:
Det kan være dyrt at afholde en konfirmation og nemt koste 100.000 kroner. Det kan også gøres billigt med mad fra supermarkedernes containere. Vi ser nærmere på hvad konfirmationen og konfirmationsfesterne er for en størrelse.

Årets Viggo 2012:
På onsdag den 13. maj er det et år siden at Folketinget anerkendte dansk tegnsprog som et selvstændigt sprog. Dengang var Danske Døves Landsforbund, DDL, tilstede i folketingssalen. Forleden var DDL tilbage på Christiansborg for at uddele ’Årets Viggo’ til et par af de politikere, der har gjort en forskel for dansk tegnsprog det sidste år.

Hvad laver du, mand? Vild med motorcykler:
I serien Hvad laver du, mand? er Olivia taget til Solrød syd for København, hvor hun møder en gruppe mænd, der er vilde med motorcykler.

Mors dag:
Søndag den 10. maj er det Mors dag”. Det er dagen, hvor mange danskere giver blomster, chokolade eller andre gaver til deres mor. Ligesom Halloween og Valentines Day stammer traditionen fra USA. Kim Moesby har set nærmere på hvorfor og hvordan traditionen "Mors Dag" er blevet til.

Pokerturnering:
Forrige lørdag var der en stor international pokerturnering på Casino Copenhagen. Her havde en stor gruppe pokerspillere lagt ansigterne i de rette folder i jagten på den store gevinst. Førstepræmien var nemlig på lidt over 13.000 kr.

Spot – stem og bestem:
Du kan nu få mulighed, for at få indflydelse på, hvad du kan se i Tidens Tegn. Du kan nemlig stemme og være med til at bestemme.

Rikkes Verdenskøkken – Island:
Rikke Hansen elsker mad. Hun har tidligere her i Tidens Tegn lavet sine egne yndlingsretter. Nu har hun kastet sig over andres specialiteter. I Rikkes Verdenskøkken laver hun mad fra forskellige verdenshjørner. Sammen med en gæst smager hun på retten og taler om landets kultur. Denne gang skal det handle om Island.