Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 29. august 2015
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 29. august 2015
Ugens Orientering:
Emnet er trafiksikkerhed. På 10 år er der sket en halvering af antal dræbte i trafikken, og 2015 synes at slå alle rekorder på det område.

Astronauten Andreas Mogensen:
Den 1. september bliver 38-årige Andreas Mogensen som den første dansker nogensinde sendt ud i rummet. Han drager på en 10-dages lang mission til Den Internationale Rumstation, ISS. For den danske astronaut er det en drøm, der går i opfyldelse, men forud ligger der mange års hård træning og tilvænning. I programmet får du et indblik i livet som astronaut og hvad det er for en mission der venter forude.

Videnskab & Meteorologi – vind:
Vind er en betegnelse, der dækker over bevægelse i luften. Bevægelserne opstår på grund af forskelle i temperatur. Varm luft vil udvide sig og stige til vejrs, hvorimod kold luft trækker sig sammen og synker mod jorden. Denne gang skal vores videnskabsserie handle om vejrfænomenet vind.

Sign Battle (4:10):
Vi skal se Camilla Michaelsen folde sig ud sammen med Jørgen ”Rødtop” Nielsen i Sign Battle, hvor de hylder dansk tegnsprog. Både gamle og nye tegn.

Lodtrækning til seerafstemning:
For en uge siden udloddede vi en Tidens Tegn-kop i vores seerafstemning om gamle arkivklip. Mange af Jer har stemt. Vi trækker lod, og finder det indslag der fik flest stemmer.

Spot – kom med et tip:
Vi vil gerne modtage forslag fra jer seere, så send os gerne tips.

Kaos på landevejen:
De døve kokke er vendt tilbage. Vi skal se Kaos på Landevejen. Vi tager hul på en ny sæson af Kaos på Landevejen, hvor Kim Moesby og Klavs ’Diva’ Gerdes er taget på et nyt roadtrip rundt i Danmark, for at lave nogle af danskernes yndlingsretter. Turen bliver tilbagelagt i en autocamper med meget lidt plads. Og stemningen er ikke altid lige god imellem de to. For at sige det mildt. En flok unge drenge får sig en kæmpe overraskelse i dagens program.