Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 14. november 2015
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 14. november 2015
Ugens Orientering:
De danske sygehuse er pressede. Der er kommet flere muligheder for at behandle patienterne og medicinen er blevet dyrere, hvilket betyder at de ansatte må løbe stærkt. Sommetider så stærkt, at det går ud over patienternes sikkerhed, siger de ansatte. Se med i Ugens Orientering.

Undertekster på danske biograffilm:
Vi har været en tur i biografen for at se den danske film Klovn Forever med danske undertekster. Faktisk har Det Danske Filminstitut for nylig sendt anbefalinger til Kulturministeriet om visning af danske film med undertekster. Ministeriet har oplyst til os, at der vil blive truffet en beslutning inden jul.

Mystik og mærkelige hændelser (1:3):
I mystikkens verden er intet er som man tror det er. Alt er mærkeligt, uvirkeligt og ofte uforståeligt. I en ny serie ’Mystik og mærkelige hændelser’ skal det handle om genfærd, spøgelser og overtro. I første afsnit tager vi til søerne i hjertet af København, for at lede efter en søslange.

Seerafstemning:
Tak til alle Jer der har været inde på vores hjemmeside og stemt. Vi finder en vinder og sender en kop.

Carolines Challenge – poledance:
I Carolines Challenge undersøger Caroline Seiler nye trends, modediller og tendenser. For at finde ud af hvorfor trendsene er så populære, så prøver hun selv kræfter med dem. Denne gang skal det handle om Poledance og det ser absolut ikke nemt ud.

Deaf Chef 2015:
Damp fra gryder, skarpe knive og stressede kokke. Igen i år blev der afholdt VM for døve kokke i København. Og deltagerfeltet var stærkere end nogensinde før. I år var der 8 kokke med i konkurrencen. Heriblandt to helt nye lande Island og Spanien. Vi fik eksklusivt adgang til køkkenet under de hektiske strabadser. Her kommer en reportage fra Deaf Chef 2015.