Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 12. december 2015
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 12. december 2015
Ugens Orientering:
Flere lande har optrappet angreb mod terrororganisationen Islamisk Stat. Det sker efter at der har været gennemført en række terrorangreb verden over. Også i USA, hvor 14 mennesker blev dræbt. Efterfølgende holdt præsident Barack Obama en tale til det amerikanske folk. Han sagde blandt andet at terrororganisationen vil blive nedkæmpet.

AIDS efter 30 år:
Den 1. december var det World Aids Dag. Ifølge en rapport lavet af AIDS-Fonden er der stadig meget tabu og mange fordomme knyttet til sygdommen AIDS. Vi har sendt vores vært ud for at tjekke, om det stadigvæk passer.

Mystik og mærkelige hændelser (2:3):
Nu skal det handle om genfærd, spøgelser og overtro. Vi skal en tur til Dragsholm Slot i Odsherred, hvor der i tidens løb er sket mystiske ting. Blandt andet et æresdrab.

Seerafstemning:
Vi skal have uddelt årets sidste Tidens Tegn-kop i seerkonkurrencen, og have fundet den heldige vinder. Denne gang var der næsten dødt løb mellem to indslag.

Adventskalender (3:4):
Troels Madsen læser en julehistorie op for en flok glade nissebørn.

Kaos på landevejen (10:11):
Denne gang er der virkelig kaos, da de døve kokke Kim og Klavs bliver sat på en prøve. I Kalundborg venter der dem en kulinarisk overraskelse af de helt store, hvor deres smagsløg bliver udfordret. De skal lave en suppe til Jensigne Jensen. Umiddelbart ud fra en simpel opskrift. Problemet er mere dét, der skal i.