Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 2 april 2016
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 2. april 2016
Tolkede nyheder fylder 10 år:
Vi skal fejre rund fødselsdag. Den 31. marts var det 10 år siden, at Tegnsprogskanalen gik i luften. Siden har vi døve hver eneste dag året rundt haft muligheden for at se nyheder med tolk på skærmen. På premiereaftenen den 31. marts 2006 var mange taget til Døves Kirke i København, for at se den allerførste udsendelse sammen på storskærm. Vi skruer tiden 10 år tilbage til premieren af Tegnsprogskanalen, der blev vist markeret live både på DR1 og TV2.

Besøg på Tegnsprogskanalen:
10 år er gået på Tegnsprogskanalen og tolkene har gjort sig mange erfaringer. Alligevel er der mange udfordringer. Tempoet af det tv-indslag, der skal tolkes kan være meget højt og de skal finde tegn der passer præcis til det der bliver sagt. Vi har været på besøg på Tegnsprogskanalen i DR Byen, også kaldet digi-kanalen, for at se hvordan det egentlig foregår.

Bilovervågning:
I programmet skal vi kigge lidt på registrering af data når du kører bil.

Sign Battle (10:10):
For sidste gang går Jørgen ’Rødtop’ Nielsen og Camilla Abelgren i bokseringen, for at hylde dansk tegnsprog. Både gamle og nye tegn.

Dilemma – sociale medier:
Panelet i Dilemma skal denne gang diskutere vores omgang med sociale medier, der er en vigtig del i danskernes hverdag og en vigtig del af vores kommunikation med omverdenen.