Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 10. december 2016
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 10. december 2016
Døv kassedame:
Sanne Østergaard fra Hvidovre er 42 år gammel og mor til tre. Efter fem år som arbejdsløs, fandt hun et job som kassedame i Fakta. For at klare den daglige betjening af kunderne og gøre arbejdet og kommunikationen lettere for sig selv, satte hun et skilt op ved kassen, hvor hun fortæller at hun er døv. Sannes historie hittede på de sociale medier og vi besøgte hende i butikken nogle dage efter for at tage en snak om det.

Debat om døve på arbejdsmarkedet:
Vi har inviteret Ole Rønne-Christensen fra Danske Døves Landsforbund og Alex Stensholm i studiet til en snak om døves udfordringer og muligheder på arbejdsmarkedet.

Internationalt kursus på CBG:
I november måned deltog omkring 50 unge fra Europa i et 2-ugers kursus på Castberggård. Kurset var blevet til med økonomiske støtte fra EU på 500.000 kr. Udover Danmark, kom deltagerne fra Belgien, Kosovo, Albanien og Spanien. Kursisterne lærte ikke kun en masse om politisk arbejde, netværksarbejde og andre emner, men blev også klogere på sig selv og hinanden. Hvert land skulle nemlig på skift stå for at arrangere en kulturel sammenkomst, hvor de introducerede de andre for deres land og dets specialiteter. Vi var med til en forelæsning om sociale medier og senere spansk aften.

Julleruphus (3:4):
I morgen er det tredje søndag i advent, og det betyder at vi nu viser tredje afsnit af vores adventskalender. Kim bliver ved med at tjekke sin computer. Det virker som om, at han er i gang med at bestille mere, end den kjole han vil give sin kone i julegave. Det bliver spændende at se, hvad der sker på lørdag.