Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 21. januar 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 21. januar 2017
Fire nye love pr. 1. januar 2017
Vi ser nærmere på fire nye love, der trådte i kraft ved årsskiftet. Er du ikke er helt sikker på hvad de går ud på eller er du interesseret i om de kommer til at påvirke dig, så se med i programmet. Udover de her fire love, er der også blevet lavet nye love om både nye fiskekvoter og en 48 timers tænkepause, hvis man vil tage et kviklån.

Min diagnose – Frank Korsgaard Eltvedt:
Frank Korsgaard Eltvedt fra Kongens Lyngby nord for København er en af de cirka 10.000 danskere der lider af spastisk lammelse. Sygdommen giver ham blandt andet dårlig koordination af sine bevægelser og problemer med balancen, hvilket gør det vanskeligt at realisere sin store drøm. Frank elsker at køre bil. Faktisk så meget at han drømmer om at blive buschauffør.

Sandhedens time - familie:
I denne programserie stiller kærestepar, vennepar og familiepar hinanden nærgående og personlige spørgsmål som de sikkert ikke har stillet hinanden før. I første udsendelse er deltagerne i familie med hinanden. Og de skal svare helt ærligt. Det kan godt indimellem være svært. Derfor har de fået et vetokort, som de må bruge 1 enkelt gang til at gå undgå et spørgsmål. God fornøjelse.

Tips & Tricks:
Kender du det? Du vil gerne hænge en ny lampe op, eller lave noget andet praktisk i dit hjem, men du ved ikke lige hvordan man gør. Enten bliver det aldrig til noget eller også må du få nogle andre til at gøre det. Det skal være slut nu. Der er forhåbentligt hjælp at hente i serien Tips &g Tricks. Her hjælper Jacob Nordstjerne Gade dig til at du kan blive din egen handyman.