Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 18. marts 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 18. marts 2017
Nyt plejecenter:
Onsdag d. 1. marts blev det første spadestik taget til et nyt, stort plejecenter Solgaven for blinde, svagtsynede og døvblinde. Vi tog ud til Valby i København, hvor stedet skal ligge, for at se lidt nærmere på projektet. Byggeriet forventes at stå færdig i marts 2019.

Døvekanon – bud på værdier:
For et par uger siden viste vi det første indslag i vores programserie om døves kultur, hvor vi forsøger at lave en Døvekanon. Vi har bedt jer seere indsende bud på værdier, som skal med i denne kanon. For lige at give jer nogle eksempler på, hvad det kan være, sendte vi en reporter til to døveforeninger i København for at spørge medlemmerne hvad de mener er det vigtigste ved døves kultur. Der var rigtig mange gode eksempler på, hvad der kan stå på listen.

Foreninger – Tegnbølgen:
Vi er nået til tredie program i vores serie om de danske døveforeninger. Vi har været i Midtjysk Døveforening og i Århus Døveforening. Begge steder gik overvejelserne på hvordan foreningerne bliver bedre til at indlemme de unge. Det bliver vi lidt klogere på nu, hvor vi skal på besøg i Tegnbølgen, en ungdomsklub i Vejle for døve, hørehæmmede og CI-brugere.

Hvis jeg siger venskab, hvad siger du så?:
Vi skal se et afsnit at serien Hvis jeg siger… hvad siger du så? Denne gang handler det om venskab.

Jackies vægttab:
Mange af os drømmer om at tabe et kilo her og der. Bare en lille smule på maven for eksempel. Men samtidigt ved vi hvor svært det kan være i en travl hverdag. Vi skal møde 29-årige Jackie Hansen, der er et eksempel på, at det er muligt at tabe sig. Endda muligt at tabe sig rigtigt meget. Jackie arbejder til daglig som telemarketingsmedarbejder. Han har Usher 2 og sidder i FDDB’s ungdomsudvalg. Altså en travl ung mand. Alligevel har han fundet overskud til at tage sin krop seriøs. På bare 55 uger tabte han sig nemlig hele 50 kg. I programmet får vi historien om hans kamp mod vægten.


Smag på naturen – birk:
Foråret nærmer sig med hastige skridt. Selvom det stadigvæk er koldt i Danmark, så betyder det ikke at vi ikke kan bruge naturen til noget. Tværtimod. Vi tager hul på en ny serie, hvor Kim Moesby tager os med ud i naturen, og viser os hvad vi kan bruge den til. Her kommer første afsnit af’Smag på naturen.