Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 29. april 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 29. april 2017
Afgørelse i sag om diskrimination:
I efteråret 2016 fik Carsten Jensen fra Næstved afslag til et job, fordi han er døv. Nu er sagen afsluttet, og Carsten har fået det en godtgørelse, fordi han blev diskrimineret. Hvis du sidder derude med en lignende historie, hvor du føler du er blevet diskrimineret, så send den endelig ind til os på denne mailadresse: redaktion@deaftv.dk

Smag på naturen – Fjordrejer:
Den danske natur er fyldt med super lækre ting som man spise. Sidst lavede vi en lækker pesto af ramsløg som vi fandt i skoven. Denne gang tager Kim og holdet bag serien ”Smag på naturen” os med til vandet.

Nicolines historie:
23-årige Nicoline Hastings er næsten 100 % blind på venstre øje. Vi fulgte hende over et par dage, for at skildre nogle af de udfordringer hun oplever som døvblind. Trods sit dobbelte handicap er hun starten på HF-studiet. Her kommer Nicolines historie.

Hvis jeg siger bekymring, hvad siger du så?:
Denne gang handler det om begrebet ’Bekymring’.

Tips & Tricks – Hænge ting op:
Nu skal vi på besøg i værkstedet hos vores handyman Jacob. Han bekymrer sig kun, hvis han slipper op for projekter og opgaver. Det gør han heldigvis ikke – Blandt andet takket være de gode tips og tricks han har fået fra jer seere. Skal vi ikke bare se hvad han har fundet på denne gang.