Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 2. september 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 2. september 2017
Konference om døve akademikere:
For nogle uger siden blev der afholdt en konference for døve akademikere og forskere i København, hvor man diskuterede udvikling og udfordringer indenfor forskningsarbejdet. På konferencen blev der holdt forskellige oplæg og workshops på internationalt tegnsprog. Det var 8. gang at konferencen blev afholdt og første gang Danmark var vært.

Døvekanon 4:
I vores serie, hvor vi forsøger at lave en døvekanon med 10 værdier, der beskriver det døve samfund, skal vi nu afsløre værdi nummer 4. Denne gang handler det om ligestlling.

Copenhagen Pride
Forrige uge var der Copenhagen Pride i København, hvor der blev slået et slag for ligestilling og mangfoldighed. Vi besøgte Copenhagen Pride sammen med nogle to medlemmer fra Tegnbuen.

SU-lån:
Det er ikke alle studerende, der kan klare sig for sin SU, selvom de får handicaptillæg. Hvis man ikke kan det, kan man søge om studielån, og hvordan det fungerer fortæller vi om her.

Frivillig på Smukfest
Der var stor fokus på tilgængelighed for handicappede, da 50.000 mennesker i starten af august var samlet til Smukfest i Skanderborg. Dagen inden pladsen åbnede for gæsterne, fulgte vi formanden for handicaptilgængelighed, Jeanette Bille, for at se nogle af de mange tiltag de gør i år for handicappede. Jeanette var bare en ud af 13.000 frivillige medhjælpere, der hjalp til på Smukfest. Imponerende.

Tips & Tricks – Reparere bænk
Vores handyman Jacob er rykket fra værkstedet og ud i det fri, hvor han i dag skal fikse en rådden bænk. Han vil også komme med et par tips til grillen.

Mads Pedersen, Jeanette Bille, Tina Andrea Møller, Ritva Bergmann, Alex Stensholm, Christian Høybye, Nikoline Flørnæss Brandenborg, Susanne Carstensen, Olivia Thyge Egeberg, Maja Gry Toft, Jacob Nordstjerne Gade, homoseksuel, fest, parade, Døve og hørehæmmede, Akademikere, Forskere, Internationalt tegnsprog, København, Rådhuspladsen, Skanderborg Festival, nyt studie, Døvefilm, Susanne Carstensen, Jakob Peitersen, Julie Schou, Mette Munk, Mette Dahl Iversen, Anne Hyland, chroma key, rundtur, backstage, skrivetelefonen, Københavns Universitet, KUA, Bøgescenen -->