Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 21. oktober 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 21. oktober 2017
Finanslovforhandlingerne:
Fredag den 13. oktober gik finanslovsforhandlingerne i gang mellem Dansk Folkeparti og regeringen. Vi tog ind i Finansministeriet, for at spørge politikerne om hvad status er omkring lukningen af Døvefilm.

Gravide og nybagte forældre mødes på CFD:
Siden 2013 har CFD stået for en række tilbud til døve forældre. Blandt andet netværksgrupper med faglige oplæg, hvor de døve forældre kan stille spørgsmål, mødes og udveksle erfaringer med hinanden. Sandra Buch Damsgaard er en af dem, der har tilmeldt sig gruppen for gravide og nybagte forældre, der foregår på CFD i Fredericia. Selvom Sandra nu er mor til tre, så får hun stadig meget ud af at mødes med andre mødre.

Frank er døv og buschauffør på linje 4A:
Husker du Frank Korsgaard Eltvedt? I serien ’Min diagnose’ fortalte han om sin dagligdag med sygdommen spastisk lammelse og om sine drøm om at blive buschauffør. Og drømmen er gået i opfyldelse. Frank har nu fået job som buschauffør. Forleden dag tog vi en køretur med ham på linje 4A i København.

Benjamin Backstage hos Jysk:
I denne sæson går Benjamin bag kulissen på forskellige kendte arbejdspladser rundt omkring i landet. Senest var han frivillig arbejdskraft på sommerens Smukfest i Skanderborg. Benjamin bliver lidt i Østjylland, men tager turen lidt nordpå til Brabrand, hvor han denne gang skal være arbejdskraft i en stor kendt jysk virksomhed.