Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 4. november 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 4. november 2017
Finanslovsforhandlingerne nærmer sig en afslutning:
Vi skal have en status på hvordan det går med finanslovsforhandlingerne. Jens Luckenbach har været en tur på Christiansborg.

Brugere oplever problemer med TDC Webtekst:
Siden juli måned har internettjenesten TDC Webtekst ikke fungeret optimalt, og derfor har mange brugere haft problemer med at bruge tjenesten på deres computere. En af dem er Janni Kjær Beck fra Greve syd for København, og det fik konsekvenser da hendes datter fik problemer med at trække vejret og hun ikke kunne bruge TDC Webtekst til at ringe efter ambulancen. Nu arbejder TDC på en ny og permanent løsning på problemerne.

Tosprogethed er en gave:
Flere og flere døve er tosprogede. De veksler mellem to sprog for eksempel mellem tegnsprog og det at læse/skrive dansk eller det at kunne tale/høre dansk. 25-årige Nicklas Németh Kleczewski fra København er tosproget. Han er CI-opereret og bruger i sin dagligdag både tegnsprog og dansk talesprog. Hvad vil det præcist sige at være tosproget? Hvad betyder det for Nicklas’ liv? Og hvor vigtigt er tegnsprog for ham?

Frisørsalon på tegnsprog:
Nu skal vi møde en kvinde, der er gået andre veje for at komme i arbejde. Efter i flere år forgæves at have forsøgt at finde fast job som frisør, valgte Charlotte Mary Mortensen fra København at starte for sig selv og blive selvstændig. Vi besøgte hendes nystartete salon i Valby.

Vild med vin (1:5):
I første afsnit af vores nye serie om vin - skal vi blive meget klogere på emnet vin. Engang kom stort set al den vin der blev drukket i Danmark fra udlandet. Sådan er det ikke længere. I dag findes der omkring 100 danske vinproducenter. Men de mange nye vine på markedet, gør det dog ikke lettere at finde den perfekte vin til hverdag eller fest. Se første afsnit på lørdag - ud af i alt fem afsnit - som vi kalder ’vild med vin’.