Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 16. december 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 16. december 2017
Døvefilm er kommet tilbage på finansloven:
Fredag den 8. december faldt finansloven for 2018 på plads. Døvefilm kom tilbage på finansloven igen efter næsten tre måneders usikkerhed. Vi har indhentet reaktioner på den gode nyhed.

Fire frivillige holder juleaften for døve:
Hvert år ved juletid, er der danskere, der af forskellige årsager enten ikke har mulighed for at fejre juleaften eller savner selskab. Derfor har fire frivillige taget initiativet til at holde juleaften for udsatte døve. Én af dem, der skal deltage i arrangementet den 24. december, er Josannah Svanberg fra Fredericia. Julearrangementet starter kl 15 med gudstjeneste i Døves Kirke og julefest i Døveforeningen af 1866 fra kl 16.30 med tradionel julemad og hygge.

Juletips & tricks - fuglen står for døren:
Hele december har vores handyman Jacob haft travlt i sit juleværksted, hvor han laver ting og kommer med juletips & tricks. Sidst viste han hvordan man nemt kan holde orden i sine gavebånd og julepapir når der skal pakkes gaver ind. I dag laver han julegaver til… Ja, til hvem kan i se her.

Udsat for partnervold : Føler sig svigtet af politiet:
Omkring 30.000 danske kvinder bliver årligt udsat for partnervold, og omkring 100.000 personer udsættes for stalking. I den forbindelse har politiet en række forpligtelser til at hjælpe, men det er ifølge flere organisationer ikke unormalt, at kvinderne ikke føler sig hørt, forstået og hjulpet af politiet. En af dem er Herra Fatima Malik, der siden 2011 har anmeldt sin eksmand for vold, chikane og stalking 12 gange og hun har bedt om tilhold 4 gange. Alligevel har hun ikke følt, at politiet har taget hende alvorligt. Vi vil gerne understrege at indslaget drejer sig Herras kamp mod systemet.

De glemte helte – Jagten:
I vores adventskalender følger vi de fire figurer Cosmo, Deaf Jeff, Kerry og Malte med hunden Didi der følger sig glemt og har lagt en plan for hvordan de kommer tilbage på tv-skærmen. Denne gang sætter de jagten ind. Vi starter med et kort resumé.