Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 23. december 2017
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 23. december 2017
På besøg i CFDs julestue:
I starten af december afholdt CFD julestue i Skaboeshus i Nyborg. Arrangørerne kunne friste med julepynt, tombola, godter og meget mere. En vigtig del af julestuen var at brugerne af stedet og værkstedet solgte ud af egne produktioner. I indslaget kan I se en stemningsreportage derfra.

Skilsmissebørn fejrer jul på godt og ondt:
Julen er børnenes fest, men der er en gruppe børn, der hvert år oplever julen på godt og ondt - nemlig skilsmissebørn. Hvert år kommer der 25.000 nye skilsmissebørn i Danmark, og det betyder at hvert femte barn vokser op i en skilsmissefamilie. To der ved, hvad det vil sige er Mathias Guldberg og Maria Gonzales. Vi mødte dem til en snak om at holde jul i en skilsmissefamilie.

Juletips & tricks -få fod på julen:
I løbet af december har vores handyman Jacob haft travlt med at pynte op, pakke gaver ind og hjælpe fuglene. Nu mangler han kun én ting for at være klar til juleaften. Hvad det er kan du se her.

DDL ser frem mod 2018:
2017 er ved at nærme sig sin afslutning, og et nyt år skal til at begynde. Det gælder også for Danske Døves Landsforbund. Vi har besøgt formanden for DDL, Lars Knudsen, for at høre hvordan han synes at året er gået og hvilke planer DDL har for 2018.

De glemte helte - opgøret:
Vi er nået til sidste afsnit af vores adventskalender, og vi skal se hvordan det går de fire helte Cosmos, Deaf Jeff, Kerry og Malte med hunden Didi i jagten på at komme tilbage på tv-skærmen.