Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 3. marts 2018
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 3. marts 2018
Camilla kan ikke få høreapparat:
I flere danske regioner er der lang ventetid på at få behandling med høreapparat. I region hovedstaden er der lige nu en ventetid på mindst 40 uger for at få udleveret et høreapparat. Camilla Abelgren Michaelsen bor i København, og for at kunne passe sit arbejde som tandplejer, er hun afhængig af sit høreapparat. I januar gik hendes høreapparat i stykker, og hun mener ikke, at det kan være rigtigt, at hun skal vente 8 måneder på at få udleveret et høreapparat.

Teater om nazismen:
Hvad skete der med døve og andre mennesker ikke passede ind i nazisternes ideologi om det rene og perfekte menneske? Det norske Teater Manu tager publikum med ind i den grusomme fortælling om de lidelser ”ikke perfekte mennesker” blev udsat for i Hitlers Tyskland. Teater Manu har samlet viden om emnet gennem Holocaustmuseet i Jerusalem, Oslo og Berlin. Desuden er overlevende fra nazisternes koncentrationslejre blevet interviewet. Vi har været i Norge og fik lov at være med til en af prøverne på stykket 'Grædende Hænder'.

Kan jeg blive bedre til at huske ting?:
Kender du det, at man roder rundt i sine papirer og ikke helt ved hvad man skal - og måske føler sig helt forvirret? Du kender det sikkert. Der er så meget vi skal gå og huske på i hverdagen og det er så let at komme til at glemme. Hvor var det nu var jeg lagde mine nøgler da jeg kom hjem i aftes? Hvad er koden til min netbank? Dette indslag skal handle om vores hukommelse, og om hvordan vi kan gøre noget for at træne vores hjerne og blive bedre til at huske.