Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 29. september 2018
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 29. september 2018
Kommuner er langsomme efter svindelsager:
Flere kommuner er meget langsomme til at behandle sager om tolkning, efter at der har været svindlet med bevillingerne til tegnsprogstolkning. Det har haft store konsekvenser. Både for tolke, der ikke får løn, og for døve, der har svært ved at få en tolkebevilling til et nyt arbejde. Vi har interviewet tegnsprogstolk Jane Becker Ipsen, der mangler løn fra Københavns Kommune, og så har vi interviewet Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.

Roskilde Festival 2018 (2:2):
Vi skal vi tilbage til årets Roskilde Festival, hvor vi igen skal besøge de unge døve og hørehæmmede, der slog en stor lejr op dernede som de kaldte Camp Destruction. Indslaget starter med at Festivalpladsen åbner og folk spurter ind for at få de bedste pladser foran de store musikscener. De unge fra Camp Destruction udfordrer en anden lejr i æggeløb.

Steffen og Gugga i Ghana (5:7):
I serien om Ghana er Steffen og Gugga denne gang taget på besøg hos Ghanas Døveforbund, GNAD. En af GNADs største opgaver er at informere døve omkring deres rettigheder og muligheder. Steffen og Gugga tager med en af døveforeningens frivillige ud til en landsby, for at informere om gratis sygeforsikring.