Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 20. oktober 2018
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 20. oktober 2018
Julie spiser ikke kød:
Flere og flere danskere fravælger kød i deres hverdag. En af dem er Julie Faustrup, der lever som veganer. Én vegetar er én der lever af planteføde uden nogen form for kød, fjerkræ eller fisk. Så er der flexitaren, der lever vegetarisk men af og til spiser kød nogle dage om ugen. Veganeren går et skridt videre ved at fravælge alt der har at gøre med udnyttelse og mishandling af dyr. Ikke kun madprodukter, men også hvad angår beklædningsvarer og andre ting. Julie Faustrup har valgt at leve som veganer. Ikke 100%, da hun af og til drikker mælk og spiser æg. Vi besøgte hende for at høre mere om hendes valg af livsstil og hvorfor hun ikke spiser kød.

7 dage uden kød:
Kød er en stor del af vores madkultur, og det er ikke noget man bare lige stopper med at spise fra den ene dag til den anden. Spørgsmålet er dog, hvor nemt det er at fravælge det? Det fik vi en familie fra Jylland til at teste for os. Familien Buch Damsgaard består af mor Sandra, far Ole og de tre børn Silas, Malthe og Mia. Familien har altid set kød som en vigtig del af et måltid. De tog imod udfordringen at leve syv dage uden kød.

En kærlighedshistorie - Anoja & Frank:
Vi skal møde Anoja og Frank, der bor nord for København med deres lille datter. Parret er er begge i slutningen af 20’erne, og er for ganske nyligt blevet gift i kirken. De mødte hinanden for fem år siden gennem nogle fælles venner, og blev enige om, at de bare skulle være venner. En dag, da Anoja var syg, inviterede Frank hende på varm kakao, og så begyndte der at ske noget. Det har ikke altid været helt nemt for dem at være kærester. Her fortæller de om deres kærlighedshistorie.