Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 3. november 2018
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 3. november 2018
Flere handicappede i arbejde:
For snart to år siden gik et billede af Sanne Østergaard viralt. Hun var meget i medierne, fordi hun sad i kassen i Fakta og betjente kunder. Som hjælpemiddel havde hun et skilt, hvor der stod, at hun er døv. Sannes historie var med til at nedbryde fordomme om døve på arbejdsmarkedet. Sådan nogle historier skal der være flere af mener regeringen. Den har afsat 120 millioner kroner med et helt klart mål, nemlig at få 13.000 flere handicappede ud på arbejdsmarkedet.

En kærlighedshistorie - Marlene & Michael:
Michael og Marlene mødte hinanden, da de var i starten af 20’erne og levede det ”vilde” ungdomsliv i København. Nu, 14 år efter, er de to blevet til fire, og de har været nødt til at finde en balance i det nye liv som børnefamilie, hvor Michael er den eneste døve. Se med og få deres kærlighedshistorie.

Efterår i haven:
Det er blevet efterår, og træerne har mistet mange af deres blade. For sidste gang i år, skal vi en tur i haven med vores gartner Rasmus. Han er i fuld gang med at gøre klar til vinteren og har et par gode råd til dig.

Trailer for Møkkakaffe:
Lørdag den 10. november sender vi første afsnit af den norske serie 'Møkkakkaffe'. Den bliver sendt hver lørdag frem mod jul. Her får du et klip fra serien.