Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 17. november 2018
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 17. november 2018
Ordbog over dansk tegnsprog lukker ikke:
Den 1. november meldte Børne- og Socialministeriet ud, at regeringen og fem andre partier har tildelt arbejdet med Ordbogen over dansk tegnsprog 800.000 kr fra satspuljen, der bliver fordelt én gang om året til udsatte grupper i samfundet. Arbejdet med ordbogen skulle ophøre her ved årsskiftet, og alle medarbejdere på projektet var blevet fyret. Nu kan de fortsætte arbejdet med ordbogen i 2019. Inden den gode nyhed havde vi inviteret formand for Dansk Tegnsprogsråd, professor Elisabeth Engberg-Pedersen i studiet, til en snak om ordbogen og hvad en lukning ville have af konsekvenser.

En kærlighedshistorie - Jane & Bent:
Jane og Bent Brøndum har kendt hinanden siden de var børn. Kærligheden til hinanden fandt de dog først senere i livet, efter de begge havde stiftet familier og fået børn. Tilfældet ville, at de kom til at arbejde samme sted, og under en julefrokost opstod magien. De har været sammen lige siden, og nu fortæller de deres historie om at holde gang i kærligheden til hinanden i over 30 år selvom de er en stor sammenbragt familie med alt hvad det indebærer og selvom at der er en relativ stor aldersforskel mellem dem.

Interview med Malene Melander:
I løbet af de fire programmer i serien ’En kærlighedshistorie’ har vi mødt fire helt forskellige ægtepar med hver deres historie. Men hvordan holder man som kæreste- eller ægtepar gang i kærligheden? Vi har mødt parterapeut og kærlighedscoach Malene Melander til en snak om hvordan man får kærligheden til at blomstre og parforholdet til at fungere, når dagligdagens og familielivets op- og nedture presser på.

Møkkakaffe (2:7):
Norsk dramaserie produceret af Døves Media i Norge i samarbejde med NRK.
Desværre har vi ikke længere rettigheder til at vise serien.