Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 30. marts 2019
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 30. marts 2019
Cyklen, der kan lave pizza:
Vi skal møde Inuuteq Isaksen. Han er cykelmekaniker og arbejder i cykelforretningen Baisikeli i København, der er en virksomhed med et socialt formål og en mission om at levere cykler til verdens fattigste. De indsamler brugte cykler i Danmark, sætter dem i stand og sender dem ud i verden. En cykel er nemlig et billigt transportmiddel, og kan blandt andet gøre en bonde i stand til at komme på markedet med sine varer. En cykel kan gøre det muligt for et barn at komme i skole selvom skolen ligger langt væk. En cykel kan endda fungere som ambulance. Og så kan en cykel også være et mobilt pizzaria som vi skal se i programmet. Vi mødte Inuuteq Isaksen, da han var ved at lægge sidste hånd på en cykel, der skal sendes til Afrika. Denne særlige cykel skal hjælpe lokale afrikanske iværksættere med at give dem mulighed for at drive deres eget lille mobile pizzaria.

Livets store spørgsmål: Klimaet:
Vi skal huske at passe på klimaet og miljøet. For mange handler det om at finde løsninger i hverdagen der stemmer overens med at tage mere rigtige beslutninger i forhold til at leve mere klimavenligt. Hvad kan du selv gøre i din hverdag? Ja, det bliver du måske klogere på i indslaget.

Personlig træning på tegnsprog:
Hvis du er interesseret i fitness, så skal du se med her. Vi skal en tur til København, hvor en personlig træner har oprettet et hold med fitness på tegnsprog. Det er ifølge træneren en smule anderledes at træne døve frem for hørende – men medlemmerne er vilde med konceptet.

Spot for PLUM TV:
Lige om lidt lancerer Døvefilm noget nyt. Se med her.