Til forsiden
2004 - Viften 14
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 5. juni 2004
Viften SPECIAL

Valgkamp i tv på tegnsprog!
Valgkampen til Europa Parlamentet er gået i gang. Og den kommer også til at foregå på tegnsprog i tv-programmet Europas Valg.
Vivien Batory møder i programmet de danske partiers og bevægelsers absolutte spidskandidater til valget. Heriblandt Poul Nyrup Rasmussen fra Socialdemokraterne, Gitte Seeberg fra De Konservative og Anders Samuelsen fra Det Radikale Venstre.
Vivien Batory tager desuden seerne med til parlamentets hjemby Strasbourg for at finde svar på, hvilken indflydelse parlamentet har i dag. Er det et parlament, der som det danske Folketing, kan gribe dybt ind i vores hverdag. Eller er det blot et europæisk diskussionsforum uden reel magt og indflydelse. Programmet ser på nogle konkrete sager og møder de involverede parlamentarikere.
Herudover skal vi i Bruxelles møde Helga Stevens, direktøren for Den Europæiske Union for Døve, til et interview om døves problemer og rettigheder i EU. Der findes 20 millioner mennesker der er hørehæmmede eller døve inden for EU, men hvad gør EU-systemet reelt og hvad gør Parlamentet?
Programmet er et optaktsprogram til valget til Europa-Parlamentet den 13. juni.