Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 16. november 2019
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 16. november 2019
DDU fylder 25 år:
Nu på tirsdag fylder Danske Døves Ungdomsforbund, DDU, 25 år. DDU er et landsdækkende ungdomsorganisation, der kæmper for lige vilkår for døve børn og unge. DDU er meget mere end det. I denne udgave af Tidens Tegn ser vi tilbage på forskellige perioder og begivenheder i løbet af de 25 år. Og vi har talt med både tidligere og nuværende medlemmer, for at høre hvad DDU betyder for dem.

DDU til Folkemøde:
DDU brænder for at synliggøre tegnsprog. Derfor sendte DDU et hold bestyrelsesmedlemmer og medlemmer afsted til Folkemøde på Bornholm. Holdet skulle synliggøre DDU, skabe et større netværk, udbrede kendskabet til døve og tegnprog og ellers hygge sig en masse. Vi fik lov til at følge dem med et kamera, og her kommer en reportage fra turen 

Spot for Døvefilms store arkiv:
Husk at du kan finde alle de gamle programmer på vores hjemmeside www.deaftv.dk. Du kan du søge på et bestemt ord som for eksempel DDU og så kommer du videre til de gamle indslag. Ellers kan du gå ind under Indslag og serier og finde netop det indslag eller serie du vil se. Vi har gjort det lettere for dig at søge og så har vi lavet nogle søgeemner, der gerne skulle inspirere dig.