Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 28. februar 2009
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 28. februar 2009
Audisme:
Der bliver afholdt kurser i dét, Døvebladet skriver om dét, folk snakker om dét, men hvad dækker audisme egentlig over? Vi er taget til højskolen Castberggård, hvor det nye hold lederaspiranter , ogs kaldet Frontrunners, kigger nærmere på begrebet.

Molly:
Man skal forberede sig grundigt før en stor eksamen. Der skal læses, trænes og lægges mange kræfter i. Vi møder her en ung pige, der skal til sin første store prøve. Vi skal sammen med tæven Molly se om hun består sit livs første kåring.

Århus Tegnsprogsforening:
Hvor mange kommer i den lokale døveforening, og hvad laver de egentlig, når de er der? Det ser vi nærmere på nu.

Kemi i hjemmet (1:6):
I dag og de 5 kommende lørdage skal det handle om indeklima i en ny serie. Vi tilbringer det meste af vores liv indendørs. Dårligt indeklima kan påvirke vores sundhedstilstand, give sygefravær og i den sidste ende blive en dyr affære for samfundet. Der er flere kilder til et dårligt indeklima. Dem går vi på jagt efter sammen med en miljøvejleder i et helt almindeligt dansk hjem.

Go’døv Danmark:
Stafetten tager denne gang syd for Odense, hvor vi skal hilse på en person med en stor svaghed for kaniner.

Kort Nyt:
De ældre i Ålborg demonstrerer, for at beholde senior konsulentordningen i Ålborg Kommune.

Danske kroer - Bromølle Kro:
I Danmark har vi mange kroer med sjæl og varme, og en spændende historie. Vi starter nu en lille rundtur til et udpluk af landets kroer, og lægger ud med at besøge en kro i Vestsjælland, der byder på en ægte røverhistorie.

Kulturhjørnet:
I dagens kulturhjørne skal vi først se på en udstilling om Charles Darwin og evolutionen. Bagefter står den på psykisk thriller, når vi ser på den danske film ”Kandidaten” der udkommer på dvd i næste uge