Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 1. september 2012
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 1. september 2012
Mathias frygter for fremtiden:
Mathias Guldberg Rasmussen er 14 år gammel, han er døv og to dage om ugen tilbringer han tiden efter skole på elevhjemmet Danstrupvej i København. Her er han sammen med andre tegnsprogsbrugere på samme alder. Om kort tid, den 1. september, er det dog slut. Greve Kommune vil ikke længere betale for, at han kan komme dér. Både Mathias og hans mor frygter for fremtiden.

Nygift par til Pride:
Tegnsprogstolk Peter Rothgardt vil aldrig glemme lørdag den 11. august 2012. Her blev han nemlig gift med sin mandlige partner i Århus Domkirke. Vi mødte det nygifte par for nylig til Copenhagen Pride i København.

Tegnsprogsundervisning på Københavns Rådhusplads:
I forbindelse med Copenhagen Pride var der masser af aktiviteter på Københavns Rådhusplads. Blandt andet tilbød Tegnstuen tegnsprogsundervisning for nybegyndere. Noget, der vakte stor interesse - selv fra den politiske verden.

Den skaldede frisør:
Torsdag den 6. september er der premiere på den danske film ”Den skaldede frisør”. Filmen er produceret af Zentropa, og den bliver tekstet. Helt præcist hvornår de tekstede film bliver vist er lige nu uvist, men hold øje med vores Facebook-side for de præcise spilletidspunkter.

På camping med Døvedemokraterne (3:5):
I forårets trepartsforhandlinger foreslog statsminister Helle Thorning Schmidt at fjerne nogle helligdage, hvilket ville skaffe flere arbejdspladser og omkring 4 milliarder kroner til statskassen. Beregninger viser, at én afskaffet helligdag vil give 2 mia. kr., og dermed skaffe nogle af de penge, som mangler i statskassen. Døvedemokraten har spurgt campisterne på Ajstrup Strand Campingplads, hvad de mener om den sag.

Hvem? Hvad? Hvor? (2:10):
Nu er det quiz tid. Denne gang er det med Nana Marie Søltoft og Lea Hyldstrup.