Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 4. maj 2013
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 4. maj 2013
Døves Ressourcecenter:
I Fredericia er der kommet et nyt mødested for døve, Døves Ressourcenter. Det er Fredericia Kommune, der står bag stedet med både hyggestue, lektiecafe, undervisning og foredrag. Vi fulgte én af nøglepersonerne på åbningsdagen.

Grønlænderprojekt:
For omkring fire år siden lavede DDL en undersøgelse af døve grønlænderes vilkår i Danmark, og konklusionen var nedslående. Stort set ingen af de ca. 20 herboende grønlændere er fuldt integreret. Kun få havde job og kontakten til andre døve var minimal. Nu har DDL fået 650.000 kr. fra Satspuljen til at styrke sammenholdet blandt herboende grønlændere.

Rygepause:
Nu er foråret endelig kommet, og det fejrer vi ved at bringe et lille indslag med Danmarks ”Havemand nummer 1”, Søren Ryge.Da hans søn Malthe var lille og legede i haven, skrev Søren Ryge en bog om alle de ting Malthe lavede. Det er blevet tid til en ”Rygepause”.

Advokaterne (8:15):
Hvis man har problemer med sin nabo, kan man få behov for lidt juridisk hjælp. Denne gang skal vi høre om, hvad man stiller op, hvis naboens hund bliver ved med at gø, hvis der er høje generende træer inde hos naboen, eller røgen fra naboens brændeovn oser af ugeblade og trykimprægneret træ.

Danmarks dyreparker – Odsherred Zoo:
Vi besøger en af de mindre dyreparker i Danmark - nemlig Odsherred Zoo. I dette program møder vi blandt andet en masse aber. Tag med til Vestsjælland, hvor vi har været på abe-safari omkring spisetid.