Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 1. februar 2014
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 1. februar 2014
Akuttelefonen 1813:
Siden Region Hovedstaden præsenterede akuttelefonen 1813, har der været masser af begyndervanskeligheder som man har kunnet læse om i pressen. Især lange ventetider for at komme igennem. Det oplevede Bilge Taskin, der måtte vente 10 timer, for at få hjælp til sin kæreste der havde fået lungebetændelse. Hun havde forgæves sendt en sms til 1999, et nummer som døve og hørehæmmet kan benytte sig af.

Myteknuseren:
Har du nogensinde fået af vide, at en svane kan brække en arm? Eller at du tisser i sengen, hvis du leger med tændstikker. Det er to eksempler på ting som vi går og siger, men måske ikke sande. Vi har sendt vores egen Spørge-Jørgen ud i byen og sat ham i sms-kontakt med en computer, der har svar på alt. Nu er det blevet tid til ”Myteknuseren”.

Advokaterne (15:15):
Kan man arve, når man ikke er gift? eller kan man hvis man er fraskilt til en alkoholiseret mand sørge for - igennem testamentet - at ens nye mand tager sig af børnene? Se med på lørdag når advokaterne kommer med gode råd og nyttig viden.

Klavs’ blomster (5:18):
Her starter en ny sæson af Klavs’ Blomster. I 2013 rejste Klavs Gerdes rundt i Danmark, og gav blomster til forskellige folk som han synes fortjener det. Nu vender han tilbage med fornyet energi og favnen fuld af friske blomster. Første stop er Nordjylland, nærmere betegnet Ålborg.

Dilemma - Utroskab:
Måske kender du til det selv. Du står i en svær situation, hvor du ikke ved hvad du skal gøre, men er nødt til at vælge mellem to forskellige muligheder. Her kommer første del i vores nye serie, hvor et panel løser forskellige dilemmaer. God fornøjelse!