Til forsiden
Hele Tidens Tegn den 23. august 2014
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 23. august 2014
30 års jubilæum i Tegnbuen:
Foreningen Tegnbuen, der er for LGBTQ+ døve/hørehæmmede og tegnsprogsinteresserede, har haft 30 års jubilæum. Festen foregik i København over tre dage i starten af august, og vi var med den på sidste dag til en kanalrundfart og den store jubilæumsfest.

Konflikten i Gaza:
Indtil nu er omkring 2.000 personer døde i sommerens konflikt i Gaza. Men hvorfor strides Israel og Hamas? Og hvad startede konflikten? Det ser vi nærmere på her.

Europæisk mindedag for ofrene under 2. verdenskrig:
Den 23. august er ikke bare en hvilket som helst dag. Det er europæisk mindedag for de ofre som Stalin og Hitler, to af verdens største diktatorer, efterlod sig. Mindedagen er indført af Europa-Parlamentet og er blevet fejret siden 2009.

Klavs’ blomster (14:18):
Igen uddeler Klavs Gerdes roser til en person, der har fortjent det. Og det er med større besvær end normalt at finde personen, der skal have blomsterne.

Kan man komme ud af kriminalitet?:
22-årige Rasmus Jensen er godt i gang med at bevise, at man godt kan komme ud af kriminalitet. Med flere forbrydelser på straffeattesten og et misbrug stod han først på året foran dommeren i Retten i Glostrup. Risikoen var en lang fængselsstraf. Nu er der kommet lidt mere ro i Rasmus’ hverdag på Suhrs Udvikling og Botræning.